Klankbordgroep Teresiakerk Apeldoorn

[vc_row][vc_column width=”1/1″][minti_spacer][vc_column_text]

Klankbordgroep Teresiakerk Apeldoorn

[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Bij de ontwikkeling van de Teresiakerk houden we zo veel mogelijk rekening met de woonwensen van toekomstige bewoners. Om deze reden hebben we twee klankbordgroepen opgericht. Deze fungeren als vertegenwoordigers van de potentiële bewoners die zich hebben aangemeld via het Online Collectief Apeldoorn.

Eén groep denkt mee met de bouwtechnische aspecten en de tweede klankbordgroep laat hun licht schijnen over de sociale elementen die van belang zijn bij de ontwikkeling van de Teresiakerk in Apeldoorn.

De leden van het Online Collectief informeren we dan ook over de besproken punten van met de klankbordgroep.[/vc_column_text][minti_spacer][minti_spacer][vc_column_text]

Interesse in een woning in de Teresiakerk? 

Meld u aan voor het online collectief>

[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][minti_image img=”17561″][vc_column_text]

Klankbordgroep bouw, samen met architecten, domoticaspecialist en oprichters van Groupius Wonen Guydo Reyneveld en Niek van der Schatte Olivier.

[/vc_column_text][minti_spacer][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][minti_spacer][minti_newdivider][minti_spacer][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Bijeenkomsten

[/vc_column_text][vc_column_text]

  • 14 november 2019 – Bijeenkomst klankbordgroep bouw – bekijk het verslag

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven