Update maart 2024

Sinds onze laatste nieuwsbrief van december 2023 is er veel gebeurd. Veel positieve dingen vooral.

Wij hebben meer duidelijkheid kunnen krijgen over hoe wij onze plannen voor de Teresia kunnen uitwerken. Het project zal in drie fases worden ontwikkeld, eerst de pastorie, als tweede de nieuwbouw en uiteindelijk de kerk.

Zoals u wellicht al heeft kunnen zien, zijn de voorbereidingen om met de bouw van fase 1 te starten in volle gang. Dagelijks zijn er werklieden aanwezig die de pastorie op dit moment zorgvuldig strippen en klaarmaken om vanaf april weer opgebouwd te worden. 

Daarnaast heeft de derde klankbordgroep Sociaal alweer plaatsgevonden. Naast het bespreken van belangrijke zaken aangaande het leven in de woongemeenschap, hebben de leden van de klankbordgroep de mogelijkheid gehad om te zien wat de plannen zijn in de pastorie.

En,…..wij verwachten dat we de eind 2024 de eerste 8 appartementen en de gemeenschappelijke ruimte in de pastorie kunnen openen voor de eerste bewoners.

Dit alles kan niet zonder nog heel veel werk verzetten.

Gelukkig hebben wij leden die graag mee willen denken in de klankbordgroepen, maar ook leden zoals u die na het lezen van het verslag nog op en aanmerkingen heeft of vragen en die met ons deelt.

Hieronder vindt u het verslag van de derde bijeenkomst van “Sociaal”. Natuurlijk ontvangen wij weer graag uw input.

In de komende maanden zullen wij u benaderen met indicatie huurprijzen en inzichtelijke plattegronden. Daarnaast zullen wij weer bijeenkomsten te gaan organiseren.

Scroll naar boven