Wonen in Teresia

In Teresia worden 35 huurwoningen gerealiseerd. De oppervlaktes van de appartementen variëren van ongeveer 40m² tot 110m².

Het complex wordt in drie fases gebouwd. Eerst worden acht appartementen en de gemeenschappelijke ruimte in de pastorie gerealiseerd, daarna de achttien appartementen in de nieuwbouw en als laatst zal de  kerk worden verbouwd.

De grote gemeenschappelijke tuin zal tegelijk met de eerste acht appartementen worden opgeleverd eind 2024.

Niet zichtbaar voorbereid op uw toekomst

Alle woningen in het complex zijn niet zichtbaar voorbereid op uw toekomst. Ze lijken in niets op een traditionele seniorenwoning: ruim, stijlvol en comfortabel.

Mocht u in de toekomst minder goed ter been zijn of andere fysieke ongemakken hebben, dan is de woning gemakkelijk te transformeren. Groupius Wonen heeft over alle mogelijke oplossingen die nu en in de toekomst uw leven vergemakkelijken nagedacht. U kunt fijn in uw woning blijven wonen.

Het uiteindelijke ontwerp hangt af van de indeling van de woning en de geboden mogelijkheden op de locatie of in het specifieke het pand. Uiteraard gaat Groupius Wonen mee met alle nieuwe technologische- en bouwtechnische ontwikkelingen en past haar ontwerpen daar zo goed mogelijk op aan.

Bij het ontwerp van het Teresia complex heeft architectenbureau AGNOVA rekening gehouden met de wensen van de leden van het Online Collectief Apeldoorn. Via klankbordgroepbijeenkomsten en de nieuwsbrief kon ieder lid inspraak hebben.

Uiteraard gaat Groupius Wonen mee met alle nieuwe technologische- en bouwtechnische ontwikkelingen en past haar ontwerpen daar zo goed mogelijk op aan. De daadwerkelijke woning kan dus andere of meer oplossingen bieden dan we op de onderstaande tekeningen tonen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in 1 van de 8 appartementen in de pastorie, wordt dan eerst lid via deze link.

Scroll naar boven